Naar een camping in herfstvakantie

camping in herfstvakantie

De herfstvakantie is de jaarlijkse periode in de herfst waarin je vrij bent van werk of school. Deze vakantie duurt bij scholieren een week en in deze week heb je de tijd om te rusten en om leuke dingen te doen. Je kunt op vakantie naar de zon om te genieten van het warme weer, naar de sneeuw om lekker te skiën op wintersport of lekker in eigen land blijven en naar een camping in herfstvakantie gaan. 

camping in herfstvakantie

Kamperen

Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie waarbij je in een tent, camper, caravan of een andere eenvoudige slaapplek in de buitenlucht verblijft. Je houdt ervan of je vind het verschrikkelijk, maar het is een erg populaire keuze bij vakanties, vooral bij gezinnen. Het is erg leuk voor kinderen want er is vaak van alles te doen op een camping. Je kunt vaak bowlen, zwemmen en spellen doen met andere leeftijdgenootjes. Het is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld een appartement of een hotel. Het zorgt voor veel sfeer en verbondenheid.

Zon

Het weer in Nederland in de herfst is niet altijd even lekker. Het regent vaak en de zon schijnt amper. Hierdoor hebben veel Nederlanders de neiging om de zon op te zoeken in de herfstvakantie. In Europa zijn er zat bestemmingen waar het erg lekker weer is in deze tijd en er zijn dus genoeg geschikte zonbestemmingen. In het verre zuiden van Spanje is het in heel oktober nog lekker warm, 20 tot 26 graden celsius. In Griekenland is oktober de laatste maand van het vakantieseizoen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *