Inschrijfformulier

De begeleiders van Y Camps Eenoudervakanties willen u graag een zo prettig mogelijke vakantie bieden. We vragen u dan ook het formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen om u en uw kind(eren) zoveel mogelijk dezelfde benadering te geven als in de thuissituatie. Ook als u al eerder met Y Camps bent mee geweest, vragen we u het gehele formulier in te vullen zodat we actuele informatie over het gezin hebben.

  • Het is aan te raden het formulier in te vullen op een computer of een tablet. Een mobiele telefoon is minder geschikt.
  • De inschrijfformulieren voor de vakanties worden binnen een week verwerkt*. Wanneer deze vervolgens gelezen en verwerkt zijn, ontvangt u per e-mail een bevestigingsbrief met daarin uitleg rondom de betaling.
  • Met alle door u verstrekte informatie wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan. De door u opgegeven informatie wordt bewaard in ons boekingssysteem. Enkele weken voorafgaand aan het kamp wordt de informatie doorgegeven aan de hoofdleider. Deze gebruikt de informatie om u en uw kind(eren) een zo goed mogelijke begeleiding te geven tijdens de vakantie. Er wordt doorgaans vlak voor de vakantie door de hoofdleider nog contact met u opgenomen voor de meest actuele informatie. Met het versturen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met het verstrekken van deze informatie voor intern gebruik door de begeleiders.
  • Mochten er nog onduidelijkheden voor ons zijn of vragen over de mogelijkheden voor ons om uw gezin goed te kunnen begeleiden, nemen we eerst contact met u op vóór jullie op de deelnemerslijst van de vakantie geplaatst worden.

* Indien u na een week geen bericht heeft ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen. De verwerking van de inschrijvingen blijft immers mensenwerk.

Kies een vakantie

Persoonlijke gegevens ouder